Burgemeester Christoph D'Haese, Stefaan De Winter - mét marcelleke, typerend voor Die Verdammte Spielerei - en schepen van Evenementen Ilse Uyttersprot.
Volledig scherm
Burgemeester Christoph D'Haese, Stefaan De Winter - mét marcelleke, typerend voor Die Verdammte Spielerei - en schepen van Evenementen Ilse Uyttersprot. © Foto Steff Van Boven

"Nog meer dan 300 deelnemers nodig"

AALSTEen week voor de start van het festival Cirk! in Aalst zijn er 270 inschrijvingen voor De Langste Fanfare. Lang niet voldoende om het record te verbreken, want vorige maand liepen er nog 570 mensen mee in Gent. "Je hoeft niet muzikaal te zijn om mee te kunnen doen", zegt dirigent Stefaan De Winter van Die Verdammte Spielerei. "We zoeken ook majorettes en vaandeldragers om de parade kleur te geven."

  1. Zwemclub Neptunus trekt aan de alarmbel na verhoging tarieven Aquatopia: “Zwemmen wordt een dure sport voor de ‘happy few’”
    PREMIUM
    Aalst

    Zwemclub Neptunus trekt aan de alarmbel na verhoging tarieven Aquatopia: “Zwemmen wordt een dure sport voor de ‘happy few’”

    “Zwemmen wordt een dure sport voor de ‘happy few’”, zo reageert de Aalsterse zwemclub Neptunus op de verhoging van de tarieven in Aquatopia. Neptunus telt 800 leden en die zullen vanaf juli 2023 beduidend meer lidgeld moeten betalen. “De huurprijzen verdriedubbelen, dus we moeten dat wel doorrekenen", zegt de club. Vorige week trok de duikclub ook al aan de alarmbel.