Standaard Boekhandel
Volledig scherm
Standaard Boekhandel © RLA

Nieuwe Standaard Boekhandel tegen 2020, maar er is tegenkanting: “Opnieuw een stukje geschiedenis dat verdwijnt”

De Vereniging voor Aalsters Kultuurschoon (VVAK) is niet blij met de geplande afbraak van het bekende pand in de Nieuwstraat waar tegenwoordig de De Standaard Boekhandel in gevestigd is. Tegen 2020 maakt het gebouw plaats voor iets nieuws en komt er een filiaal van De Standaard Boekhandel op de gelijkvloerse en eerste verdieping. “Alleen jammer dat weer een stuk geschiedenis verdwijnt”, klaagt de VVAK.

1 reactie

 • Rudy Fosselle

  2 jaar geleden
  En als de meerderheid van het personeel nu ook verstand krijgt van wat ze precies verkopen (boeken) zijn we er alvast literair doorheen .Vele zelfs (populaire en nieuwe) titels en schrijvers klinken er in hun oren alsof je Oergoets praat.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?