Nieuwe poel in Aalst.
Volledig scherm
Nieuwe poel in Aalst. © Natuurpunt Aalst

Nieuwe poel in natuurgebied Honegem voor zeldzame kamsalamander

AalstIn natuurgebied Honegem in Aalst werd door het Regionaal Landschap Schelde-Durme deze week een grote diepe poel gegraven vlakbij de rustige spoorweg naar Zottegem.

 1. Yunus (36) sterft enkele dagen na zinloos geweld in ziekenhuis: “Dit is pure moord op crème van een gast”
  PREMIUM
  Aalst

  Yunus (36) sterft enkele dagen na zinloos geweld in ziekenhuis: “Dit is pure moord op crème van een gast”

  Aalstenaar Yunus Calik (36) werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen door 11 personen in de Lange Zoutstraat in Aalst. De dertiger lag dagenlang in coma en overleed uiteindelijk woensdag aan zijn zware verwondingen. De daders zijn nog niet gepakt, maar de politie onderzoekt de zaak zeer grondig. “Mensen die tot zoiets in staat zijn, zijn beesten", zegt zijn broer Soner Calik.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.