Rik De Baere op de plek waar het wandelpad is afgesloten door de eigenaar.
Volledig scherm
Rik De Baere op de plek waar het wandelpad is afgesloten door de eigenaar. © RLA

Nieuw wandelpad in Herdersem afgesloten door jagers

Wie het nieuwe wandelnetwerk Beneden-Dender tussen Aalst en Herdersem volgt, loopt op een gegeven moment in Herdersem op een afsluiting. “Nochtans loopt hier een buurtweg”, argumenteert Rik De Baere van Natuurpunt Aalst. De stad gaat in overleg met de eigenaar van de terreinen.

0 reacties

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Beklim de Muur van Geraardsbergen of volg het spoor van de schiptrekkers: met de fiets dwars door de Denderstreek
  PREMIUM
  Denderstreek

  Beklim de Muur van Geraards­ber­gen of volg het spoor van de schiptrek­kers: met de fiets dwars door de Dender­streek

  Fietsen is hot: sinds de uitbraak van corona hebben we niet alleen te voet onze regio verkend, maar ook de fiets werd massaal vanonder het stof gehaald en opgelapt. Omdat fietsen gezond is en je zo je gewicht onder controle kunt houden, selecteren we voor jou zeven mooie fietsroutes in de Denderstreek. Lees hier meer over de mooiste fietsroutes van Vlaanderen.