Mary-Isabelle Laroche in haar gloednieuw indoor rollerskatepark.
Volledig scherm
Mary-Isabelle Laroche in haar gloednieuw indoor rollerskatepark. © RLA

Nieuw indoor skatepark in De Gendarmerie: “Danslessen op wieltjes”

AalstDanslessen op wieltjes, dat kan je voortaan volgen in het nieuwe indoor skatepark in De Gendarmerie in Aalst. In een loods aan de Denderstraat geeft Mary-Isabelle Laroche met ‘Project Wheels’ beginnerscursussen rollerskates en rollerdans voor kinderen en volwassenen. “Rolschaatsen, daar word je blij van en het boost je zelfvertrouwen”, zegt ze.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. 8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm
  Erpe-Mere

  8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm

  In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere is zaterdagavond een achtjarige jongen verdronken. De knaap was met zijn 11-jarige zus en ouders afgezakt naar ’t Vissershof in Mere om daar de wedstrijd van de Rode Duivels te zien. Helaas belandde hij in de grote visvijver, maar werd dat niet meteen opgemerkt. Toegesnelde brandweerduikers vonden de jongen uiteindelijk onder water. Hij kon niet meer gereanimeerd worden.