Op de Grote Markt is de opbouw van het carnavalsdecor begonnen.
Volledig scherm
Op de Grote Markt is de opbouw van het carnavalsdecor begonnen. © Swirko

Nieuw carnavalsdecor aan Grote Markt: “Kleurrijke carnavalsfiguurtjes spelen een prominente rol”

AalstZondag kreeg het stationsgebouw carnavalsdecoratie, maandag is gestart met de opbouw van het nieuwe carnavalsdecor aan het voormalig stadhuis op de Grote Markt van Aalst.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Nieuw platform ‘JobsinAalst’ moet helpen bij invullen van 4.000 vacatures: “Meer mensen in eigen streek aan het werk krijgen”
  PREMIUM

  Nieuw platform ‘Jobsi­nAalst’ moet helpen bij invullen van 4.000 vacatures: “Meer mensen in eigen streek aan het werk krijgen”

  Ondernemersorganisatie Voka lanceerde bij het bedrijf Tekni-Plex Europe in Aalst het online vacatureplatform JobsinAalst. Het afgelopen jaar ontving de VDAB 4.000 vacatures voor een job in Aalst en die raken lang niet allemaal ingevuld. “Wij zijn volop aan het uitbreiden, dus de komende jaren zullen we volop nieuw personeel aanwerven”, zegt Geert Van Lierde van Tekni-Plex.
  Aalst