Ondernemers Geert Blommaert en Stéphane De Bruyn bij kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh (midden).
Volledig scherm
Ondernemers Geert Blommaert en Stéphane De Bruyn bij kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh (midden). © Maximiliaan

Nieuw Aalsters koffiebedrijf ‘Maximiliaan Koffie’ in zee met kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh: “Van ‘boein’ tot ‘zjat’”

AalstVanaf dit weekend kan je een kopje Aalsterse Maximiliaan-koffie drinken. De naam Maximiliaan doet bij vele Aalstenaars zeker nog een belletje rinkelen want jarenlang was dat een van de bekendste koffiehuizen van de stad. Exact 20 jaar na de opening van het gekende koffiehuis in de Kattestraat, start de vroegere uitbater Geert Blommaert samen met Stéphane De Bruyn een nieuwe koffie-onderneming.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek