Natourcriterium Aalst
Volledig scherm
Natourcriterium Aalst © BELGA

NaTourcriterium Aalst opnieuw gratis, de stad draagt 40.000 euro bij

AalstHet naTourcriterium in Aalst op 25 juli zal ook dit jaar weer volledig gratis zijn voor toeschouwers. De stad betaalt de organisator, Het Koninklijk Wielercomité, wel 40.000 euro.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Bekende lingeriewinkel Corbel stopt ermee na 66 jaar: “Mijn moeder opende de winkel indertijd op carnavalszondag. Dat viel nogal tegen”
  PREMIUM
  Aalst

  Bekende lingerie­win­kel Corbel stopt ermee na 66 jaar: “Mijn moeder opende de winkel indertijd op carnavals­zon­dag. Dat viel nogal tegen”

  De bekende lingeriezaak Corbel uit Aalst houdt een uitverkoop, want de winkel sluit binnen enkele maanden. Karine Van de Velde is 61 jaar en dus is het tijd voor pensioen. Corbel bestond 66 jaar en werd door haar moeder opgericht. Aalst verliest een vaste waarde uit het stadscentrum. “Ik ga de klanten enorm missen”, zegt Karine.