Nathalie Palsterman bij presentator Bart Schols in De Afspraak.
Volledig scherm
Nathalie Palsterman bij presentator Bart Schols in De Afspraak. © VRT

Nabestaande slachtoffer Bende Van Nijvel kritisch voor burgemeester Aalst: "Als er geen rode loper ligt, zie je hem niet"

Nathalie Palsterman, dochter van een van de slachtoffers van de Bende Van Nijvel in Aalst, was kritisch voor burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) in het tv-programma 'De Afspraak'. Volgens haar zou de burgemeester van Aalst beloofd hebben aan de slachtoffers dat ze samen met Slachtofferhulp naar de film 'Niet Schieten' konden kijken. "Dat is niet gebeurd", zegt ze.

 1. Vogelopvangcentrum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkeldraad in natuurgebied, te veel dieren raken erin verstrikt”
  Aalst

  Vogelop­vang­cen­trum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkel­draad in natuurge­bied, te veel dieren raken erin verstrikt”

  Aan het Notelaarspad in Hofstade is woensdag een buizerd vrijgelaten. Het dier raakte eerder deze maand verstrikt in de prikkeldraad langs een weide en moest gered worden door de brandweer. In het Vogelopvangcentrum van Merelbeke werd de wonde gehecht en kwam de roofvogel weer op krachten. “We doen een oproep om grond niet meer met prikkeldraad te omheinen. Dieren raken erdoor gewond”, zegt Sabrina Courteaux van het Vogelopvangcentrum.
 1. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud

 2. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?