De motorrijder liep zware verwondingen op na de frontale klap.
Volledig scherm
De motorrijder liep zware verwondingen op na de frontale klap. © Koen Baten

Motorrijder 20 meter weggeslingerd na frontale aanrijding met personenwagen

Nieuwerkerken/HaaltertIn de Vijverputstraat op de grens van Nieuwerkerken en Haaltert is maandagavond een motorrijder zwaargewond geraakt nadat hij frontaal in aanrijding kwam met een personenwagen uit de tegenovergestelde richting. Na de klap werd de motorrijder 20 meter ver weggeslingerd. 

 1. 400 jaar Jezuïetenonderwijs in Aalst: “Drie leerlingen zijn later eerste minister geworden”
  PREMIUM
  Aalst

  400 jaar Jezuïeten­on­der­wijs in Aalst: “Drie leerlingen zijn later eerste minister geworden”

  De oudste school van Aalst, het Sint-Jozefscollege, bestaat 400 jaar. In het boek ‘AMAR Y SERVIR’ schreven 43 auteurs telkens 400 woorden over het bekende Aalsterse Jezuïetencollege. Priester Daens en premier Jean-Luc Dehaene liepen ooit school in de Pontstraat, maar de lijst met bekende oud-leerlingen is langer dan gedacht. “In totaal zijn er drie eerste ministers leerling geweest in het Sint-Jozefscollege”, zeggen de schrijvers.
 2. Burgemeester D’Haese (N-VA): “Moeten we wel nog een sms-voting organiseren op volgende prinsenverkiezing?”
  PREMIUM
  Aalst

  Burgemees­ter D’Haese (N-VA): “Moeten we wel nog een sms-vo­ting organise­ren op volgende prinsenver­kie­zing?”

  Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) stelde op de gemeenteraad de vraag of een sms-voting wel nog nuttig is op de prinsenverkiezing van Aalst. “Het kost geld aan de kandidaten en ze halen de laatste jaren toch altijd het maximum van de stemmen”, zei D’Haese. Zijn er andere manieren om de stem van het volk te laten weerklinken op de verkiezing van prins carnaval?