Minister Maggie De Block ging op bezoek bij het Erembodegemse bedrijf BD.
Volledig scherm
Minister Maggie De Block ging op bezoek bij het Erembodegemse bedrijf BD. © BD

Minister Maggie De Block (Open Vld) op bezoek bij Erembodegems bedrijf BD

Federaal minister voor Volksgezondheid Maggie De Block heeft het Erembodegemse bedrijf BD bezocht. BD is een van de belangrijkste medisch-technologische bedrijven wereldwijd. Het Benelux-hoofdkantoor bevindt zich in Erembodegem.

0 reacties

 1. Van overgebleven stoffen tot ‘haute comfort’: ontdek duurzaam modemerk King Comf uit Aalst
  Aalst/Gent

  Van overgeble­ven stoffen tot ‘haute comfort’: ontdek duurzaam modemerk King Comf uit Aalst

  We staan er niet genoeg bij stil: de enorme berg stoffen die overblijft van de traditionele modeproductie. Zonde, vinden ontwerpers Cleome Clements en Astrid Van Damme van het duurzame modemerk King Comf uit Aalst. Daarom werken zij voor hun comfy kledingcollectie met bijzondere stoffen die overblijven in ateliers in Portugal. Voor hun unieke schoenencollectie gaan ze aan de slag met stockleder.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.