Vooraan links (aan de kant van de Tragel en de Dender) de nieuwe sporthal van Okapi Aalstar en de evenementenhal, rechts daarvan (tot aan de nieuwe Tragelweg) het retailcentrum.
Volledig scherm
Vooraan links (aan de kant van de Tragel en de Dender) de nieuwe sporthal van Okapi Aalstar en de evenementenhal, rechts daarvan (tot aan de nieuwe Tragelweg) het retailcentrum. © Foto Lievens

"Mini-Uplace aan de Dender"

AALSTEr komt voor 15.000 vierkante meter aan winkelruimte op de Tragel in Aalst. Leen Bakker, Aldi, Smatch en Blokker zullen daar een derde van innemen na hun verhuis, de rest gaat naar nieuwe winkels. De winkeliers in het stadscentrum reageren ongerust.

 1. Steeds meer Aalsterse gezinnen hebben leefloon nodig om rond te komen (en daar heeft de coronacrisis veel mee te maken)
  Aalst

  Steeds meer Aalsterse gezinnen hebben leefloon nodig om rond te komen (en daar heeft de coronacri­sis veel mee te maken)

  Het aantal Aalsterse leefloongerechtigden is gestegen en daar heeft de coronacrisis een groot aandeel in. In december 2020 telde het OCMW 675 personen met een leefloon. “Exact een jaar eerder waren dat er 617. Er is dus een corona-impact. De voorlopige piek lag in juni met 691 leefloongerechtigden. Nadien kende het cijfer dus een kleine terugval”, bevestigt schepen van Sociale Zaken Sarah Smeyers (N-VA).
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest