Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Met pint in de hand en kind op de achterbank slalommen over de E40: chauffeur onder invloed riskeert stevige straf

AalstEen vader die onder invloed van alcohol en met een pint in de hand achter het stuur zat, riskeert een fikse straf. Hij vertoonde gevaarlijk rijgedrag op de E40 en er zat bovendien een kind op de achterbank. De man stond maandag terecht voor de politierechtbank.

 1. Aalst-coach Carl De Geyseleer na afgebroken zegereeks: “Nederlaag is geen ramp, maar had wel vermeden kunnen worden”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-coach Carl De Geyseleer na afgebroken zegereeks: “Nederlaag is geen ramp, maar had wel vermeden kunnen worden”

  Beloftenploegen uit eerste nationale liggen Eendracht Aalst blijkbaar niet. Half september werd op Jong Cercle Brugge onderuit gegaan en vorig weekend verloren de Ajuinen op Jong Essevee met het kleinste verschil. Het was de eerste nederlaag na een mooie reeks van 28 punten op 30. Eendracht had nochtans de kloof met de achtervolgers SC Lokeren-Temse en Jong Cercle voort kunnen uitdiepen, want die leden eveneens puntenverlies.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.