In de Drie Sleutelsstraat liet Mederi een zitbank plaatsen met het opschrift: 'Laad me met rust'. Hier kunnen buren in de toekomst onder de linde zitten.
Volledig scherm
In de Drie Sleutelsstraat liet Mederi een zitbank plaatsen met het opschrift: 'Laad me met rust'. Hier kunnen buren in de toekomst onder de linde zitten. © RLA

Mederi fleurt buurt op met groene borders, een zitbankje en een AED-toestel

AalstMederi heeft de Tricotal-gebouwen in de Drie Sleutelsstraat gekocht en daarmee kiest het bedrijf bewust voor Aalst. Mederi ondersteunt niet minder dan 1.300 zelfstandige thuisverpleegkundigen. Het bedrijf deed meteen al inspanningen om de buurt op te fleuren met AED-toestel, een gezellig bankje onder een linde en heel wat biodivers groen. 

 1. Gynaecologe riskeert jaar cel nadat Leen (38) sterft aan baarmoederhalskanker: “Alle alarmbellen hadden moeten rinkelen, maar er ging kostbare tijd verloren”
  PREMIUM
  Aalst

  Gynaecolo­ge riskeert jaar cel nadat Leen (38) sterft aan baarmoeder­hals­kan­ker: “Alle alarmbel­len hadden moeten rinkelen, maar er ging kostbare tijd verloren”

  Is een gynaecologe uit Aalst schuldig aan de dood van een patiënte aan baarmoederhalskanker? Over die vraag moet de Dendermondse rechtbank zich buigen. De arts staat terecht voor opzettelijke doding en schuldig verzuim omdat ze “alle medische aanwijzingen van een kwaadaardig proces in handen had, maar niets ondernam.” De gynaecologe, ondertussen op pensioen, ontkent dat. Er hangt haar een jaar cel boven het hoofd.
 2. Halve cast van ‘Thuis’ én wereldkampioen zijn kind aan huis bij sterrenkapper Benoit (34): “Last van bad hair day? Dat zet hij altijd vrolijk recht”
  PREMIUM
  Ronse

  Halve cast van ‘Thuis’ én wereldkam­pi­oen zijn kind aan huis bij sterrenkap­per Benoit (34): “Last van bad hair day? Dat zet hij altijd vrolijk recht”

  In de Hoogstraat in Ronse, in het diepe zuiden van Oost-Vlaanderen, heeft Benoit Desondre (34) al dertien jaar zijn kapsalon L’Odace. Een rist Bekende Vlamingen heeft er intussen een vaste zetel gevonden, van Thuis-actrice Kader Gurbuz tot Sandra Kim, met mijnheer en mevrouw Julian Alaphilippe als extraatje.