Maxim Figys gaat de concurrentiestrijd in doel aan met Gilles Lentz.
Volledig scherm
Maxim Figys gaat de concurrentiestrijd in doel aan met Gilles Lentz. © Geert De Rycke

Maxim Figys (Eendracht Aalst): “Kijk nu al uit bekertopper in het Pierre Cornelisstadion”

Als Eendracht Aalst zich niet laat verrassen door de Waalse derdenationaler Taminoise, dan mag het weer dromen van een leuke bekeraffiche zoals vorig seizoen tegen AA Gent. Maxim Figys kijkt nu al uit naar een cupmatch in een sfeervol Pierre Cornelisstadion, maar wijst erop dat de komende tegenstander over heel veel ervaring beschikt.

 1. In het spoor van de korte keten bij Ons Dagelijks Groen in Meldert: “Onze hoevewinkel is iets helemaal anders dan een supermarkt”
  PREMIUM
  Meldert

  In het spoor van de korte keten bij Ons Dagelijks Groen in Meldert: “Onze hoevewin­kel is iets helemaal anders dan een supermarkt”

  Liefst één op de vijf Vlamingen kiest sinds de coronacrisis vaker voor lokale producten. Dat voelen ook producenten in onze regio. In onze reeks rond de korte keten laten we u met ze kennismaken. Vandaag gaan we langs bij Ons Dagelijks Groen in Meldert. Het preibedrijf stapte van de massaproductie af en profileert zich als sociale zorgboerderij met lokaal gekweekte groentjes. Kinderen kunnen er hun verjaardagsfeestjes vieren tussen de geiten en de kippen en tussendoor iets opsteken van het boerenleven.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond