Massi en De Meyst bij de carnavalsaffiche.
Volledig scherm
Massi en De Meyst bij de carnavalsaffiche. © Rutger Lievens

Massi of De Meyst? Wij legden kandidaten 10 vragen voor

Alex De Kegel gaat zijn laatste dag in als prins carnaval van Aalst. Op zaterdag 26 januari, zo rond middernacht, weet Aalst wie de volgende prins carnaval wordt: Massimiliano Semeraro of Bart De Meyst. Wint het rode of het witte team? Dat zullen de stemmen van de carnavalisten, de punten van de jury en de uitslag van de kennisproef bepalen.

1 reactie

 • Rudy Fosselle

  2 jaar geleden
  voor mij geen van de twee of alle twee: dat zou toch ook carnaval zijn?
 1. Kleine Rafaël (3) werd geboren zonder kuitbeen, crowdfunding voor operatie over halfweg: “Al 50.000 euro ingezameld, maar we hebben 78.000 euro nodig voor operatie”
  PREMIUM
  Aalst/Mol

  Kleine Rafaël (3) werd geboren zonder kuitbeen, crowdfun­ding voor operatie over halfweg: “Al 50.000 euro ingezameld, maar we hebben 78.000 euro nodig voor operatie”

  Ze zijn er bijna, maar nog niet helemaal. De crowdfunding die de ouders van Rafaël Debeuf (3) organiseerden voor hun kleuter bereikte sinds dit weekend de 50.000 euro. In totaal is er bijna 80.000 euro nodig om Rafaël te helpen. Het kind is geboren zonder kuitbeen en heeft een te kleine linkervoet. De operatie kost veel geld, maar er is hulp onderweg. Zo wandelen vrienden van Aalst naar Dendermonde om geld in te zamelen én kunnen ze rekenen op heel veel gulle HLN-lezers.
 2. Het bier staat koud in Den Babbelaer: “De meestgestelde vraag de laatste dagen: ‘Hou je voor ons een tafel vrij?’”
  PREMIUM
  Aalst

  Het bier staat koud in Den Babbelaer: “De meestge­stel­de vraag de laatste dagen: ‘Hou je voor ons een tafel vrij?’”

  Liefhebbers van het goede leven kijken uit naar het eerste terrasje op T-Day, maar voor de vaste klanten van estaminet Den Babbelaer in de Klapstraat in Aalst is er maar één terras echt goed genoeg. De voorbije weken werd cafébazin Els Verbraekel overstelpt met berichten en telefoontjes van klanten met één vraag: ‘Wil je een tafeltje voor ons vrijhouden op 8 mei?’
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op