'Alfred' kan je deze zomer vinden in het Cimorné-gebouw in Aalst.
Volledig scherm
'Alfred' kan je deze zomer vinden in het Cimorné-gebouw in Aalst. © Swirko

Lunchbar Alfred, nog tot eind september in Cimorné: “Natuurwijnen en elke dag een verse lunch”

AalstNog tot eind september kan je bij Ellen De Wael (37) en Adriaan Huygens (40) van lunchbar ‘Alfred’ een lekkere natuurwijn of uniek biertje bestellen. ‘Alfred’ vind je in Cimorné in de Alfred Nichelsstraat.

 1. Betty (77) stelt woning ter beschikking voor opnames van ‘Ferry: De Serie’: “Wist niet dat impact in het huis zo groot ging zijn, maar ze hebben beloofd om alles op te kuisen”
  PREMIUM
  Erembodegem

  Betty (77) stelt woning ter beschik­king voor opnames van ‘Ferry: De Serie’: “Wist niet dat impact in het huis zo groot ging zijn, maar ze hebben beloofd om alles op te kuisen”

  Voor de Netflix-serie ‘Ferry’ waren er een hele dag filmopnames in Erembodegem. Aan de Termurenlaan werd een politie-inval in scène gezet aan oude fabrieksloodsen. Betty Schepens (77) uit de Ijzerenweg zette dan weer haar woning ter beschikking van de filmploeg. Het resultaat is ten vroegste in 2023 te zien.
 2. Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewheelend voorbij SV Anzegem
  voetbal beker van België

  Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewhee­lend voorbij SV Anzegem

  De eerste hindernis in de beker van België werd door Eendracht Aalst vlot genomen. Derdenationaler SV Anzegem werd met 5-1 ingeblikt. De spitsen Mbaye en Dekuyper, met twee goals, waren meteen beslissend. De flankspelers Wantens en Razzi pikten eveneens hun doelpuntje mee. Volgende week komt Mandel United op bezoek. Naar verluidt zijn de spelers van de West-Vlaamse club niet betaald en bestaat de kans dat er met beloften zal gespeeld worden.