Aalst carnaval 2022.
Volledig scherm
Aalst carnaval 2022. © Photonews

Losse groepen niet blij met nieuw stoetreglement Aalst carnaval: “Wij mogen niet kiezen waar we in de stoet gaan. Nochtans een aloud verworven recht”

AalstDe losse carnavalsgroepen hopen dat het Aalsterse stoetreglement nog wordt aangepast voor het op de gemeenteraad van dinsdag wordt goedgekeurd. “Vooral de afschaffing van de vrije keuze van een plaats in de stoet, een aloud verworven recht, ligt ons zwaar op de maag.”

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. CD&V over mislukte concessies Melkhuisje en De Gendarmerie: “Voorwaarden zijn gewoon niet realistisch”
  Aalst

  CD&V over mislukte concessies Melkhuisje en De Gendarme­rie: “Voorwaar­den zijn gewoon niet realis­tisch”

  Oppositiepartij CD&V noemt de manier waarop de stad nieuwe uitbaters zoekt voor het sociaal restaurant van De Gendarmerie en voor Het Melkhuisje in het stadspark ‘onrealistisch’. “Op een jaar tijd wordt nu de derde poging ondernomen om een invulling voor het Melkhuisje te vinden. Voor de uitbating van het sociaal buurtrestaurant gaat het om een tweede poging”, zegt CD&V. Schepen De Ridder (N-VA) vraagt om het een kans te geven.