Lokaalmarkt Aalst
Volledig scherm
Lokaalmarkt Aalst © Lokaalmarkt Aalst

Lokaalmarkt weert alle plastic zakjes vanaf 1 juni

Geen plastic zakjes meer op de Lokaalmarkt in De Genarmerie in Aalst. Vanaf 1 juni weert Lokaalmarkt Aalst alle plastic zakjes. “Ze worden vervangen door bioplastic zakjes. Die zijn afkomstig van hernieuwbare grondstoffen en 100 procent thuis composteerbaar. Natuurlijk is het nog beter als mensen zelf een herbruikbare zak van thuis meebrengen”, zegt de organisator van Lokaalmarkt Aalst.

 1. Het zitje van Ilse Uyttersprot in Schotte blijft voor altijd leeg: “Door het zitje te ‘reserveren’ doneer je geld aan het goede doel”
  Aalst

  Het zitje van Ilse Uyt­tersprot in Schotte blijft voor altijd leeg: “Door het zitje te ‘reserveren’ doneer je geld aan het goede doel”

  Het zitje van Ilse Uyttersprot in de tribune van Schotte zal tijdens de matchen van volleybalclub Lindemans voor altijd leeg blijven. De oud-burgemeester en schepen werd afgelopen zomer om het leven gebracht door haar partner. Hoewel het zitje steeds vrij zal blijven, kan het gereserveerd worden en dan gaat de opbrengst naar het goede doel.
 2. Vettig eten, fun en vooral niet te veel nadenken: op bezoek bij Jonas Van Boxtael (35) alias Bockie De Repper “Voor 1 minuut video zijn we al snel 8 uur bezig”
  PREMIUM

  Vettig eten, fun en vooral niet te veel nadenken: op bezoek bij Jonas Van Boxtael (35) alias Bockie De Repper “Voor 1 minuut video zijn we al snel 8 uur bezig”

  Jonas Van Boxstael (35) alias Bockie De Repper is een internetfenomeen, sinds gisteren ook bekend voor televisiekijkend Vlaanderen. Vorig jaar geleden haalde hij nog de cover van de New York Post met een deepfake-video over ‘Game of Thrones’. De rode draad in alles wat hij doet: vettig eten en fun. Wij spraken hem vorig jaar over... chips.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto