Winnaar Filip Nuyttens bij burgemeester D'Haese en de mensen van DAK.
Volledig scherm
Winnaar Filip Nuyttens bij burgemeester D'Haese en de mensen van DAK. © Rutger Lievens

Limburger neemt de mooiste foto van Aalst carnaval

De fotowedstrijd van het ‘Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval’ is gewonnen door een Limburger. Filip Nuyttens uit Sint-Truiden drukte op het juiste moment op het kopje van zijn camera en zijn beeld ‘Veirkes gespeldj’ kon de jury overtuigen.

1 reactie

 • chris delanghe

  3 jaar geleden
  Er zullen er weer een paar verontwaardigd zijn uit de categorie "beroepsverontwaardigers" ... Fantastische foto!. Doorgaan Aalst met dit fantastische karnaval!. Enkel de politieke scene is op vandaag nog béter. Daar is het wel alle dagen karnaval, in het echt! En ze worden er nog dik voor betaald!
 1. (ON)VEILIGHEID in Aalst deel 3: “Je ziet ze zoeken, welke fiets staat er los? Later keren ze terug om te stelen”
  PREMIUM
  Aalst

  (ON)VEILIGHEID in Aalst deel 3: “Je ziet ze zoeken, welke fiets staat er los? Later keren ze terug om te stelen”

  Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel zat volgens de laatste Stadsmonitor al niet goed. 16 procent van de Aalstenaars voelt zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: de fietsdiefstallenplaag.