Julie Van den Bossche
Volledig scherm
Julie Van den Bossche © Lilly A Paris

Lilly A Paris organiseert achttiende wervelende fashionshow

In Lilly A Paris is er donderdagavond een fashionshow in de shop op de rechteroever in Aalst. Na afloop krijgen bezoekers de mogelijkheid te shoppen aan 10 procent exclusieve korting. “Met Lilly A Paris wil ik Parijs naar Aalst halen. Je het gevoel geven dat je als een elegante Parisienne op de Champs Elysées vertoeft”, zegt Julie Van den Bossche.

 1. Ann Van De Steen (Lijst A): “Na de moorden op vrouwen deze zomer, richt een cel intrafamiliaal geweld op om slachtoffers beter te begeleiden”
  Aalst

  Ann Van De Steen (Lijst A): “Na de moorden op vrouwen deze zomer, richt een cel intrafami­li­aal geweld op om slachtof­fers beter te begeleiden”

  De Aalsterse politieke partij Lijst A pleitte in de gemeenteraad voor de oprichting van een cel ‘intrafamiliaal geweld’ binnen het politiekorps van de stad. Aalst werd deze zomer geconfronteerd met twee verschrikkelijke moorden, waarbij een vrouw het leven liet door toedoen van haar (ex-)partner. Zo werd begin augustus oud-burgemeester Ilse Uyttersprot vermoord door haar vriend. Gemeenteraadslid Ann Van de Steen (Lijst A) hoopt dat een cel intrafamiliaal geweld verschrikkelijke gebeurtenissen als deze kan voorkomen.
 2. In het spoor van de korte keten bij Ons Dagelijks Groen in Meldert: “Onze hoevewinkel is iets helemaal anders dan een supermarkt”
  PREMIUM
  Meldert

  In het spoor van de korte keten bij Ons Dagelijks Groen in Meldert: “Onze hoevewin­kel is iets helemaal anders dan een supermarkt”

  Liefst één op de vijf Vlamingen kiest sinds de coronacrisis vaker voor lokale producten. Dat voelen ook producenten in onze regio. In onze reeks rond de korte keten laten we u met ze kennismaken. Vandaag gaan we langs bij Ons Dagelijks Groen in Meldert. Het preibedrijf stapte van de massaproductie af en profileert zich als sociale zorgboerderij met lokaal gekweekte groentjes. Kinderen kunnen er hun verjaardagsfeestjes vieren tussen de geiten en de kippen en tussendoor iets opsteken van het boerenleven.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is