Brandweer en politie van Aalst aan de Dender in Erembodegem.
Volledig scherm
Brandweer en politie van Aalst aan de Dender in Erembodegem. © Swirko

Lichaam uit Dender gehaald in Erembodegem: “Nog veel onduidelijkheden”

ErembodegemDonderdagochtend werd er in de Dender in Erembodegem een lichaam aangetroffen. Het gaat om een vrouw, maar over de omstandigheden van haar overlijden is nog veel onduidelijkheid. Het parket onderzoekt de zaak.

  1. Burgemeester D’Haese (N-VA) verandert opnieuw van mening: “Van Albert Liènartstraat afdraaien naar Vaartstraat blijft verboden. Politie zal handhaven”
    PREMIUM
    Aalst

    Burgemees­ter D’Haese (N-VA) verandert opnieuw van mening: “Van Albert Liènart­straat afdraaien naar Vaart­straat blijft verboden. Politie zal handhaven”

    “Dit is niet te handhaven door de politie. Autobestuurders zouden vanuit de Albert Liènartstraat links moeten kunnen afdraaien naar de Vaartstraat”, zo zei burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) gisteren. Vandaag klinkt het na een overleg met schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) helemaal anders. “Als stadsbestuur gaan we er vanuit dat de mensen de verkeersregels volgen”, zeggen ze in een gezamenlijk statement. De aanpak van het stadsbestuur van Aalst lijkt even verwarrend en chaotisch als de verkeerssituatie aan de Vaartstraat.