Lentekriebels in de Bioboerderij De Loods in Aalst.
Volledig scherm
Lentekriebels in de Bioboerderij De Loods in Aalst. © Bioboerderij De Loods in Aalst.

Lentekriebels in de Bioboerderij De Loods: “Gratis pannenkoeken, kinderworkshop en véél plantjes en kruiden”

AalstKom op 2 april naar de Boerderij en haal de lente in je tuin. “Wij zorgen voor een ruime keuze aan biologische planten, kruiden en zaden en uiteraard véél sfeer”, zo belooft bioboerderij De Loods uit Aalst.

 1. Ook een cordon sanitaire rond nieuwe stadslijst van ex-VB’ers: “Hun gedachtegoed is niet veranderd”
  PREMIUM
  Aalst

  Ook een cordon sanitaire rond nieuwe stadslijst van ex-VB’ers: “Hun gedachte­goed is niet veranderd”

  Vier ex-Vlaams Belangers hebben aangekondigd dat ze met een stadslijst naar de gemeenteraadsverkiezingen in Aalst trekken. Kansloos zijn ze zeker niet, want de gemeenteraadsleden haalden samen in 2018 bijna 4.000 stemmen, zo goed als de helft van alle stemmen bij Vlaams Belang. Kunnen ze ook een rol van betekenis spelen in het bestuur van de stad, of blijft samenwerking met vroegere Vlaams Belangers moeilijk voor andere partijen?
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.