Lagere school Sint-Jozefscollege Aalst.
Volledig scherm
Lagere school Sint-Jozefscollege Aalst. © Google Maps

Leerlingen en leerkrachten lagere school Sint-Jozefscollege Aalst besmet met corona: “Vermoeden van Deltavariant”

AalstDe lagere school van het Sint-Jozefscollege in Aalst is op de laatste schooldag van het jaar gesloten vanwege een corona-uitbraak. Verschillende leerlingen en leerkrachten zijn ziek en vertonen symptomen van corona. Een testbus is onderweg en zal er deze namiddag alle leerlingen en leerkrachten testen. 

 1. Jilke De Coninck (E.Aalst) na thuiszege tegen Bilzen: “Na rust verschil gemaakt dankzij uitstekende mentaliteit”
  voetbal tweede nationale A

  Jilke De Coninck (E.Aalst) na thuiszege tegen Bilzen: “Na rust verschil gemaakt dankzij uitsteken­de mentali­teit”

  Eendracht Aalst behoudt met zes punten op zes het maximum na twee confrontaties met de Limburgse ploegen Tongeren en Bilzen. Aan de rust liet niets vermoeden dat de Ajuinen het met afgetekende 4-0-cijfers zouden halen tegen de ploeg van ex-international Luc Nilis, want de Aalsterse motor sputterde. In de tweede helft geraakte die wel op toerental en Cobos Copado (2), De Coninck en Mbaye maakten het verschil.
 2. CD&V Aalst: “Paul Stockman pas gemeenteraadslid als hij de eed aflegt”
  PREMIUM
  Aalst

  CD&V Aalst: “Paul Stockman pas gemeente­raads­lid als hij de eed aflegt”

  Paul Stockman (71) verrast vriend en vijand door terug te willen keren naar de gemeenteraad als CD&V-gemeenteraadslid. In 2015 ging hij na 38 jaar met pensioen in de gemeenteraad en verving Katrien Beulens hem als schepen. Nu de eedaflegging van Paul Stockman geagendeerd staat op de gemeenteraad, rommelt het serieus binnen CD&V. Niet voor het eerst sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen. “Hij is pas gemeenteraadslid nadat hij de eed heeft afgelegd”, zegt CD&V Aalst.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.