Medisch personeel maakt zich klaar om te testen in school De Brug.
Volledig scherm
Medisch personeel maakt zich klaar om te testen in school De Brug. © RLA

Leerling BSBO De Brug test positief op Britse variant

AalstEen leerling van BSBO De Brug heeft positief getest op de Britse variant van het coronavirus. De analyse van de testen liep deze week vertraging op in het UZ Gent, dus nam OLV Aalst dat over.

 1. Buren verzamelen handtekeningen tegen nieuwe sociale woonwijk Lindeveld: “Niet slim om te bouwen op gronden die regelmatig overstromen”
  Aalst

  Buren verzamelen handteke­nin­gen tegen nieuwe sociale woonwijk Lindeveld: “Niet slim om te bouwen op gronden die regelmatig overstro­men”

  Het bouwproject Lindeveld in Hofstade van sociale huisvestingsmaatschappij Dewaco stuit op het zoveelste obstakel. In het verleden moesten al de appartementen uit de plannen geschrapt worden en waren er veel vragen rond bouwen in overstromingsgevoelig gebied. Nu verzamelen buurtbewoners bezwaren om te voorkomen dat de nieuwe woonwijk met 41 sociale woningen er komt.
 2. Het wandelend archief van Eendracht Aalst is niet meer: “Door iedereen geliefd, jong of oud, jeugdspeler of topscorer”
  PREMIUM
  Aalst

  Het wandelend archief van Eendracht Aalst is niet meer: “Door iedereen geliefd, jong of oud, jeugdspe­ler of topscorer”

  Eendracht Aalst rouwt om clubicoon Yves Janssens, die op 63-jarige leeftijd is overleden na een strijd tegen kanker. Yves was geen speler, maar kende wel alle spelers uit de geschiedenis van Den Iendracht. Hij hield alle toeganksticketjes van alle wedstrijden die ooit gespeeld zijn door Eendracht Aalst bij, zijn foto-archief was onuitputtelijk, zijn truitjesverzameling impressionant. Yves - of Onderkroiper zoals ze hem op Eendracht Aalst noemen - was naast een wandelend archief ook huisfotograaf van het Pierre Cornelisstadion en enorm geliefd bij de club en supporters.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie