Muurschildering aan carnavalshallen in Aalst.
Volledig scherm
Muurschildering aan carnavalshallen in Aalst. © Swirko

Kunstzinnig eerbetoon aan Ilse, Kamiel en Cyriel: “Het eindresultaat mag gezien worden”

AalstHet artistieke eerbetoon aan de overleden Aalstenaars en carnavalisten Ilse Uyttersprot, Kamiel Sergant en Cyriel Troch is klaar. Het eindresultaat mag er zijn.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. INTERVIEW. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”
  PREMIUM
  Liedekerke/Aalst
  4

  INTERVIEW. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”

  “We denken aan een uitbreiding elders in ons land en zelfs het buitenland.” Met zeven horecazaken in drie jaar tijd is Steven Van Bont (41) al in de weer in de Denderstreek en het Pajottenland, en nummer acht zit er ook aan te komen. Daar blijft het allesbehalve bij. De CEO van het overkoepelende bedrijf Op ‘t Hof barst van ambitie. “Collega’s vragen zich soms af hoe we dat allemaal doen. Wel, volg gewoon enkele belangrijke vuistregels.”
 1. Aalst wil afvalberg kinderdagverblijven verkleinen: “Gentse start-up haalt wegwerpluiers op, om die te recycleren”
  Aalst

  Aalst wil afvalberg kinderdag­ver­blij­ven verkleinen: “Gentse start-up haalt wegwerplui­ers op, om die te recycleren”

  De stad Aalst werkt voortaan samen met Woosh, een jonge Gentse start-up. Woosh verzorgt de ophaling van wegwerpluiers in de stedelijke kinderdagverblijven en het doel is om in de toekomst al die luiers te recycleren. “De stad Aalst wil er werk van maken om haar afdruk van deze wegwerpluierberg te verkleinen”, zegt schepen van Gezin Katrien Beulens (onafhankelijk).