Beeldend kunstenaar Ann Raphaëlle Vervoenen op Kunstoevers in Walstroom in Aalst.
Volledig scherm
Beeldend kunstenaar Ann Raphaëlle Vervoenen op Kunstoevers in Walstroom in Aalst. © Swirko

Kunstoevers van start in Netwerk en Walstroom: “Fotografie, beeldhouwwerken, installaties... maar ook gepersonaliseerde sneakers”

AalstKunstoevers in Aalst is van start gegaan en het is nu al duidelijk: de editie van dit jaar mag je echt niet missen. Je kan Kunstoevers bezoeken op 28 en 29 mei, en in het weekend erop, op 4 en 5 juni.

 1. Zondagse fietstocht neemt je mee in het verhaal achter Aalsterse B&B’s: “Ontdek gastvrije Aalsterse logeeradresjes”
  Aalst

  Zondagse fietstocht neemt je mee in het verhaal achter Aalsterse B&B’s: “Ontdek gastvrije Aalsterse logeer­adres­jes”

  Op zondag 3 juli start Visit Aalst met de zomerprogrammatie. Dan staat er opnieuw wekelijks een zondagse themarondleiding op de planning. “Dit jaar doen we het Anders in Aalst, want we starten direct met dé uitsmijter. We trappen ons zomeraanbod op gang met een zondagse fietstocht die je meeneemt in het verhaal achter onze hedendaagse Aalsterse B&B’s”, zegt schepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA).
 2. Vakbonden leggen Tereos-fabriek stil: “Personeel dat vertrekt, wordt niet vervangen”
  PREMIUM
  Aalst

  Vakbonden leggen Tereos-fa­briek stil: “Personeel dat vertrekt, wordt niet vervangen”

  De fabriek Tereos in Aalst lag vrijdagvoormiddag stil door een vakbondsactie. Zowel vertegenwoordigers van de liberale, socialistische als de christelijke vakbond namen deel aan de spontane actie. Directe aanleiding was het ontslag van een personeelslid, maar de vakbonden wilden ook de stijgende werkdruk bij Tereos aanklagen. Na een overleg met de directie en beloftes is de actie in de namiddag stopgezet.