Protest aan de vorige gemeenteraad van Aalst door welzijnsorganisaties.
Volledig scherm
Protest aan de vorige gemeenteraad van Aalst door welzijnsorganisaties. © Swirko

Komen sociale woningen Moorselbaan en Louis Paul Boonstraat op de markt? “Opnieuw worden sociale woningen verkocht”

Een van de besparingsideeën die nu circuleren bij het stadsbestuur is de verkoop van de stedelijke sociale woningen. De verkoop van de sociale woningen aan de Moorselbaan voor 1 miljoen euro en van de sociale woningen van de Louis Paul Boonstraat voor 1,3 miljoen euro moet de stadskas spijzen. “En dit terwijl de wachtlijsten voor sociale huurwoningen langer zijn dan ooit”, zegt sp.a’er Sam Van de Putte.

1 reactie

 • louis meuleman

  2 jaar geleden
  Louis Meuleman Dit is niet het werk van een stad omdat hier altijd teveel invloed van de politiek mee gemoeid is en vriendje eerst aan een sociale woning kwamen zelf met een te hoog inkomen en anderen die het echt nodig hadden bleven in de kou staan
 1. Speelbos ter nagedachtenis aan verongelukte peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”
  PREMIUM
  Lede

  Speelbos ter nagedachte­nis aan verongeluk­te peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”

  Het speelbos ter nagedachtenis van de betreurde Ilias (2) komt er. De crowdfunding die de ouders van de verongelukte peuter daarvoor opzetten, is een enorm succes. Na minder dan twee dagen is de nodige 35.000 euro intussen al binnen. "Het speelbos moet andere kinderen de kans geven om met evenveel avontuur en verwondering van de natuur te genieten zoals Ilias deed."