Knuffel for Life.
Volledig scherm
Knuffel for Life. © Knuffel for Life.

‘Knuffel For Life’ steunt Vlaamse Vereniging Autisme

Guy Clemminck en Helia Ramos zijn in Aalst gestart met hun actie ‘Knuffel For Life 2.0’. Vorig jaar zamelden ze meer dan 5.000 euro in voor de Vlaamse Vereniging Autisme.

0 reacties

 1. Maxime Depuydt (Limburg United): “Verdiende thuisnederlaag tegen Okapi Aalst, omdat we Vladimir Mihailovic te gemakkelijk lay-ups lieten scoren”

  Maxime Depuydt (Limburg United): “Verdiende thuisneder­laag tegen Okapi Aalst, omdat we Vladimir Mihailovic te gemakke­lijk lay-ups lieten scoren”

  Na de thuiszege tegen Brussels ontving Limburg United met vertrouwen Okapi Aalst. De Ajuinen schoten sterk uit de startblokken. Tactisch klopte het plaatje bij bezoekende coach Yves Defraigne. Na de rust kwam United scherp uit de kleedkamers, maar Okapi kon de bus op met een verdiende 79-87-overwinning. Maxime Depuydt gaf zijn analyse.
 2. ByeByeGrass en Bart Backaert dromen van ‘grootste bloemenweide van Benelux’: “Laat je gazon groeien tot minstens 1 mei”
  Hofstade

  ByeBye­Grass en Bart Backaert dromen van ‘grootste bloemenwei­de van Benelux’: “Laat je gazon groeien tot minstens 1 mei”

  ByeByeGrass en de Aalsterse ‘ecocelebrity’ Bart Backaert zetten zondag hun strijd tegen het gazon verder door een bloemenweide van maar liefst 3.500 vierkante meter in te zaaien op het vernieuwde bedrijventerrein in de Hekkestraat in Hofstade. Ze dromen van de grootste bloemenweide van de Benelux en doen daarvoor een beroep op iedereen met een tuin: “Laat je gras groeien tot 1 mei”.
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl