Knuffel for Life.
Volledig scherm
Knuffel for Life. © Knuffel for Life.

‘Knuffel For Life’ steunt Vlaamse Vereniging Autisme

Guy Clemminck en Helia Ramos zijn in Aalst gestart met hun actie ‘Knuffel For Life 2.0’. Vorig jaar zamelden ze meer dan 5.000 euro in voor de Vlaamse Vereniging Autisme.

0 reacties

 1. Bas Saillart en Berchem Sport blijven in hetzelfde bedje ziek tegen Eendracht Aalst (0-2): “We liepen wéér achter de feiten aan”
  voetbal tweede nationale B

  Bas Saillart en Berchem Sport blijven in hetzelfde bedje ziek tegen Eendracht Aalst (0-2): “We liepen wéér achter de feiten aan”

  Berchem begon niet voor het eerst dit seizoen met een achterstand aan de partij. Na een fout op Mbaye in de zestien zette Van Den Eynde de penalty om, 0-1 voor Aalst na tien minuten. De thuisploeg verdiende daarna een goal en meteen na rust kon de bal op de stip na een fout op Van Den Driessche. Maar de scheids gaf geen krimp en net op het moment dat Berchem een slotoffensief inzette, kopte Mbaye de 0-2 binnen op aangeven van Geenens.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.