Driekoningen in Herdersem
Volledig scherm
Driekoningen in Herdersem © RLA

Kleuters zingen Driekoningen voor senioren WZC Denderrust in Herdersem

HerdersemEen mooi moment in Herdersem, waar de kleutertjes van de Vrije Basisschool driekoningenliedjes zongen voor hun buren van woonzorgcentrum Denderrust.

 1. De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonderhoud zijn noodzakelijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”
  De Loods

  De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonder­houd zijn noodzake­lijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”

  Een teamleider met een passie voor groenonderhoud, de nodige technische kennis op zak en bovendien sociaalvaardig. Maatwerkbedrijf De Loods zoekt er alvast eentje om zijn team te versterken en zo kwetsbare mensen te helpen hun plek in de maatschappij opnieuw te veroveren. Jouw taken? Een team van zes leiden, zelf ook de handen uit de mouwen willen steken en jouw passie en kennis overdragen.
 2. In 2000 stonden nog 204 cafés op caféplan,
maar hoeveel zijn er vandaag nog in Aalst? “Toch schrikken dat er zòveel gestopt zijn”
  PREMIUM
  Aalst

  In 2000 stonden nog 204 cafés op caféplan, maar hoeveel zijn er vandaag nog in Aalst? “Toch schrikken dat er zòveel gestopt zijn”

  Hoeveel cafés blijven er vandaag de dag nog over van de 204 cafés op het befaamde Aalsterse Caféplan van 2000 samengesteld door Jan Louies? Café- en geschiedenisliefhebber David Goossens zocht het uit en wat iedereen aanvoelt, is ook waar: de voorbije twee decennia werden massaal tapkranen afgesloten en gordijntjes voorgoed dichtgetrokken.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst