Juffrouw Pauline Stassijns, kleindochter van bestuurder Dirk De Nul, doopte het schip en wenste het veel succes en een behouden vaart.
Volledig scherm
Juffrouw Pauline Stassijns, kleindochter van bestuurder Dirk De Nul, doopte het schip en wenste het veel succes en een behouden vaart. © Jan De Nul

Kleindochter De Nul doopt nieuw schip Taillevent

Jan De Nul Group gaf donderdag zijn nieuwste offshore installatieschip in de haven van Oostende een nieuwe naam: Taillevent. Pauline Stassijns, kleindochter van bestuurder Dirk De Nul, doopte het schip en wenste het veel succes en een behouden vaart.

0 reacties

 1. IN BEELD. Het nieuwe zwembad Aquatopia is zo goed als klaar: “232 meter aan kleurrijke glijbanen: een paradijs voor Aalsterse kinderen”
  PREMIUM
  Aalst

  IN BEELD. Het nieuwe zwembad Aquatopia is zo goed als klaar: “232 meter aan kleurrijke glijbanen: een paradijs voor Aalsterse kinderen”

  Aquatopia, hét nieuwste prestigeproject van het Aalsterse stadsbestuur, is zo goed als klaar. Poetsploegen proberen het stof van de bouwwerf te verwijderen, hier en daar zijn er nog tegelwerken aan de gang én er moet natuurlijk nog water in de glijbanen en kinderzwembadjes. De deadline ligt op 17 december, want dan staat de grote opening op de planning. Wij mochten al een kijkje nemen in het nieuwe zwemparadijs, en waanden ons meteen weer acht jaar.
 2. Elke maand ‘Oilsjterse liekes’ in café Den Biekerf: “Johnny Marcoen met ‘Zjeur Jong’, da’s pure nostalgie”
  PREMIUM
  Aalst

  Elke maand ‘Oilsjterse liekes’ in café Den Biekerf: “Johnny Marcoen met ‘Zjeur Jong’, da’s pure nostalgie”

  Johnny Marcoen is het mooiste bewijs dat je geen prinsenverkiezing hoeft te winnen om je onsterfelijk te maken bij de Aalsterse carnavalisten. De liedjes van ‘de keizer van de verloren prinsenverkiezingen’ zijn pure nostalgie voor tal van Aalstenaars. Nu zondag zingt hij nog eens ‘Zjeur Jong’ en ‘Johnny zoi ze’ en al zijn andere liedjes in café Den Biekerf. Alleen al een bezoek aan het ‘oudste café van de stad’ is dezer dagen een niet te versmaden belevenis, want de nieuwe uitbaters hebben het ingericht met heel veel liefde voor Aalst.