Kinderen planten bomen in Moorsel.
Volledig scherm
Kinderen planten bomen in Moorsel. © Swirko

Kinderen planten 750 bomen en maken zo de Faluintjes weer wat groener

AalstOp een stuk grond van oud-schepen Iwein De Koninck hebben kinderen 750 bomen geplant. De klasgenootjes van de kinderen van de oud-schepen staken de handen uit de mouwen en maakten Moorsel weer een beetje groener.

 1. Fenomenale Vladimir Mihailovic schiet Okapi Aalst naar halve finale Beker van België: “Wij kunnen van iedereen winnen”
  BASKETBAL BEKER VAN BELGIË

  Fenomenale Vladimir Mihailovic schiet Okapi Aalst naar halve finale Beker van België: “Wij kunnen van iedereen winnen”

  Vijfenveertig punten. Weergaloos! Vladimir Mihailovic scoorde aan de lopende band tegen Bergen. Het werd een wedstrijd om duimen en vingers van af te likken. Net als in Wallonië zette Okapi een scheve situatie recht. Aalst gaat naar de halve finale van de beker. Bergen én Aalst presenteerden een match die als pure propaganda voor de sport kan worden beschouwd.
 2. In 2018 nog een sprookjeshuwelijk tussen Paul (102) en zijn Odette (77), ondertussen zijn ze er allebei niet meer: “Odette is deze nacht overleden aan corona”
  PREMIUM
  Aalst

  In 2018 nog een sprookjes­hu­we­lijk tussen Paul (102) en zijn Odette (77), ondertus­sen zijn ze er allebei niet meer: “Odette is deze nacht overleden aan corona”

  Het was zo mooi, op 3 april 2018 in de trouwzaal van het stadhuis van Aalst. Paul Hofman (102) aan de arm van zijn Odette Milo (77) voor de schepen die hun huwelijk voltrok. De vonken spatten ervan af, het was pure liefde tussen die twee. Ze bezegelden het met een huwelijk op het einde van hun leven. Paul overleed een jaar later en nu is ook Odette heengegaan. “Ze had corona opgelopen in het rusthuis”, zegt een vriend van het koppel.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen