Minister Crevits bezocht de L.P. Boonschool. Ze ging op de foto met Kato en Renske (beiden 10 jaar oud).
Volledig scherm
Minister Crevits bezocht de L.P. Boonschool. Ze ging op de foto met Kato en Renske (beiden 10 jaar oud). © Rutger Lievens

Kinderen L.P. Boonschool interviewen minister Crevits

Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) bezocht op de eerste schooldag de Louis Paul Boonschool in Erembodegem. Ze kreeg er een warm ontvangst van leerlingen en personeel.

0 reacties

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Ouders van Aalsterse tumblers mogen zaal niet binnen op JeugdWK in Baku: “En Belgische televisie voorziet geen livestream meer”
  PREMIUM
  Aalst

  Ouders van Aalsterse tumblers mogen zaal niet binnen op JeugdWK in Baku: “En Belgische televisie voorziet geen livestream meer”

  Ouders die hun dochters wilden aanmoedigen in Baku in Azerbeidzjan op het jeugdWK tumbling, zijn voor niks naar daar gereisd zo lijkt het. Door de coronamaatregelen mogen ze de wedstrijdzaal niet binnen en nu kregen ze te horen dat de VRT de livestream niet zal uitzenden. Het Aalsterse tumblingteam had al eens pech: de trainster Natalie De Neef testte net voor de reis positief op corona en kon niet mee.