De organisatoren van het kerstevent van Erembodegem zijn er klaar voor.
Volledig scherm
De organisatoren van het kerstevent van Erembodegem zijn er klaar voor. © Swirko

Kerstmannenzoektocht en lichtjeswandeling in Erembodegem: “Ons dorp laten baden in het licht van warmte en samenhorigheid”

ErembodegemEen kerstmannenzoektocht, een lichtjeswandeling, samen een glas drinken én het goede doel steunen, het eerste kerstevent van Erembodegem mag je zeker niet missen.

 1. Grote stabiliteitsproblemen Sint-Jozefskerk: “We stellen aanleg van ondergrondse parking en Esplanadepark beter uit”
  PREMIUM
  Aalst

  Grote stabili­teits­pro­ble­men Sint-Jozefskerk: “We stellen aanleg van ondergrond­se parking en Esplanade­park beter uit”

  Nu er grote stabiliteitsproblemen van de Sint-Jozefskerk in Aalst aan het licht zijn gekomen, lijkt een aanleg van een ondergrondse parking en een bovengronds nieuw Esplanadeplein uitgesloten. Schepen van Stadsvernieuwing Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) denkt alleszins dat het beter is om de werken uit te stellen tot de problemen met de kerk achter de rug zijn.
 2. STRAFPLEITERS. Anthony Mallego (39) verdedigt zonen van vermoorde oud-burgemeester Ilse Uyttersprot: “Als Aalstenaar weet ik dat haar dood de stad zwaar heeft getroffen”
  PREMIUM

  STRAFPLEI­TERS. Anthony Mallego (39) verdedigt zonen van vermoorde oud-burgemees­ter Ilse Uyt­tersprot: “Als Aalstenaar weet ik dat haar dood de stad zwaar heeft getroffen”

  Piet Van Eeckhaut, Jef Vermassen... Aalst is altijd al een stad geweest van topadvocaten. Anthony Mallego (39) is goed op weg om in dat illustere rijtje bij te treden. Op het ‘proces van de eeuw’ over de aanslagen in Brussel staat hij drie slachtoffers bij. Daarnaast is hij ook de advocaat van de zonen van de vermoorde politica Ilse Uyttersprot. “Jammer genoeg heb ik al enkele assisenzaken met kindermoord achter de rug en die blijven altijd kleven.”