Steven Vijverman en Kwanny Tang.
Volledig scherm
Steven Vijverman en Kwanny Tang. © RLA

Kastrol wordt culinaire kebaberie ‘Kapsalon’ tijdens horecalockdown

AalstBistro Kastrol in Hofstade gooit het tijdens de horecalockdown tijdelijk over een andere boeg en wordt culinaire kebaberie Kapsalon. Hier kan je de komende weken pita op hoog niveau eten. Kapsalon opent op 30 oktober.

 1. In 2018 nog een sprookjeshuwelijk tussen Paul (102) en zijn Odette (77), ondertussen zijn ze er allebei niet meer: “Odette is deze nacht overleden aan corona”
  PREMIUM
  Aalst

  In 2018 nog een sprookjes­hu­we­lijk tussen Paul (102) en zijn Odette (77), ondertus­sen zijn ze er allebei niet meer: “Odette is deze nacht overleden aan corona”

  Het was zo mooi, op 3 april 2018 in de trouwzaal van het stadhuis van Aalst. Paul Hofman (102) aan de arm van zijn Odette Milo (77) voor de schepen die hun huwelijk voltrok. De vonken spatten ervan af, het was pure liefde tussen die twee. Ze bezegelden het met een huwelijk op het einde van hun leven. Paul overleed een jaar later en nu is ook Odette heengegaan. “Ze had corona opgelopen in het rusthuis”, zegt een vriend van het koppel.
 2. 1,3 miljoen euro steun voor Medec Aalst voor productie beademingstoestellen
  Aalst

  1,3 miljoen euro steun voor Medec Aalst voor productie beademings­toe­stel­len

  Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) kent strategische transformatiesteun toe aan Medec International in Aalst. Dat bedrijf ontwikkelt en assembleert beademingstoestellen voor de diensten anesthesie en intensieve zorgen in ziekenhuizen. De vraag naar dergelijke toestellen is door de coronapandemie heel erg gestegen. De pandemie heeft de ontwikkeling van een meer aangepast beademingstoestel bovendien in een stroomversnelling gebracht.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door