Karl en Reinout van Korboo in de Kattestraat in Aalst.
Volledig scherm
PREMIUM
Karl en Reinout van Korboo in de Kattestraat in Aalst. © Swirko

Kaasmeesters Karl (47) en Reinout (29) openen kaas- en wijnbar in Kattestraat: “Salade met geitenkaas op het terras en in de winter kaasfondue en raclette, waarom niet?”

AalstLiefhebbers van kaas kunnen vanaf zaterdag 2 april terecht bij ‘Korboo Cheese Masters’ in de Kattestraat in Aalst. Kaasmeesters Karl Bolle (47) en Reinout Carmeliet (29) serveren er vanaf dan de lekkerste kazen in combinatie met wijn of bier en je zal er zelfs culinair kunnen genieten. “Onze menukaart verandert met de seizoenen, van een salade met geitenkaas tot raclette in de winter.”

  1. Van Friends tot Au Toi: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
    PREMIUM

    Van Friends tot Au Toi: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

    Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Friends in Aalst tot Au Toi in Brakel: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
    Aalst