Het ongeval gebeurde op de parking aan de Cimorné en Tereos fabriek.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de parking aan de Cimorné en Tereos fabriek. © Koen Baten

Jongen (11) op weg naar school doodgereden door vrachtwagen aan fabriek in centrum Aalst

In Aalst is deze morgen een 11-jarige jongen overleden toen hij op weg was naar school met zijn jongere zus en zijn mama. De jongen wandelde op het voetpad toen een vrachtwagen plots de parking op reed en de jongen onder de wielen terechtkwam. Hij stierf ter plaatse door de aanrijding, voor de ogen van zijn familie. Mogelijk gaat het om een dodehoekongeval. 

49 reacties

 • Heidi Dehouck

  2 jaar geleden
  Slaapzacht jongeman! Wat zullen je ouders, vriendjes en familie je missen
 • Dirk Adriaensen

  2 jaar geleden
  Het verkeer en de mobiliteit in België zijn van een bedroevend niveau! Dagdagelijkse ongevallen zijn de norm. Ik hoop oprecht dat de beleidsmakers van dit land eindelijk eens gaan handelen ipv politieke spelletjes te spelen. Oprecht deelneming aan de familie en vrienden van het slachtoffer.
 • hanne schelstraete

  2 jaar geleden
  Veel sterkte
 • christophe Du Tre

  2 jaar geleden
  Voor de familie van deze jongen, woorden zijn tekort voor dit verlies. Mijn diepste medeleven en veel sterkte!
 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Vreselijk! Mijn diepste medeleven aan de getroffen familieleden. Onrechtstreeks het gevolg van onze verschrikkelijke ruimtelijke wanordening, wat doet een fabriek nog in het midden van een stad met veel zwaar aan- en afrijdend vervoer tot gevolg?
 1. FIETSVEILIGHEID IN AALST: “Soms denk ik, er moet eerst een fietsend kind sterven voor ze het beseffen”, zegt Tom Calloens van Critical Mass.

  FIETSVEI­LIG­HEID IN AALST: “Soms denk ik, er moet eerst een fietsend kind sterven voor ze het beseffen”, zegt Tom Calloens van Critical Mass.

  Amper drie op de tien fietsers zijn tevreden over het aantal fietspaden in Aalst en de staat van die fietspaden. Dat blijkt uit een enquête van Het Laatste Nieuws waaraan 1.016 Aalstenaars aan deelnamen. Tevreden fietsers, dat is ook waar Tom Calloens naar streeft met zijn Critical Mass-beweging. De komende dagen gaat Het Laatste Nieuws dieper in op de zwarte fietspunten in Aalst.
 2. Ondergrondse parking Esplanadeplein valt te duur uit: opnieuw geen aannemer gevonden, Groen vraag stad om plannen op te bergen
  Aalst

  Ondergrond­se parking Esplanade­plein valt te duur uit: opnieuw geen aannemer gevonden, Groen vraag stad om plannen op te bergen

  Al voor de tweede keer is er geen ontwikkelaar gevonden die een ondergrondse parking wil bouwen onder het Esplanadeplein in Aalst. De offertes van de twee kandidaten vielen drie tot vijf keer duurder uit dan wat het stadsbestuur gebudgetteerd heeft. Oppositiepartij Groen, die zich al langer verzet tegen de bouw van een ondergrondse parking, vraagt dat de stad de plannen hiervoor opbergt.