Het ongeval gebeurde op de parking aan de Cimorné en Tereos fabriek.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de parking aan de Cimorné en Tereos fabriek. © Koen Baten

Jongen (11) op weg naar school doodgereden door vrachtwagen aan fabriek in centrum Aalst

In Aalst is deze morgen een 11-jarige jongen overleden toen hij op weg was naar school met zijn jongere zus en zijn mama. De jongen wandelde op het voetpad toen een vrachtwagen plots de parking op reed en de jongen onder de wielen terechtkwam. Hij stierf ter plaatse door de aanrijding, voor de ogen van zijn familie. Mogelijk gaat het om een dodehoekongeval. 

49 reacties

 • Heidi Dehouck

  3 jaar geleden
  Slaapzacht jongeman! Wat zullen je ouders, vriendjes en familie je missen
 • Dirk Adriaensen

  3 jaar geleden
  Het verkeer en de mobiliteit in België zijn van een bedroevend niveau! Dagdagelijkse ongevallen zijn de norm. Ik hoop oprecht dat de beleidsmakers van dit land eindelijk eens gaan handelen ipv politieke spelletjes te spelen. Oprecht deelneming aan de familie en vrienden van het slachtoffer.
 • hanne schelstraete

  3 jaar geleden
  Veel sterkte
 • christophe Du Tre

  3 jaar geleden
  Voor de familie van deze jongen, woorden zijn tekort voor dit verlies. Mijn diepste medeleven en veel sterkte!
 • Joris Peeters

  3 jaar geleden
  Vreselijk! Mijn diepste medeleven aan de getroffen familieleden. Onrechtstreeks het gevolg van onze verschrikkelijke ruimtelijke wanordening, wat doet een fabriek nog in het midden van een stad met veel zwaar aan- en afrijdend vervoer tot gevolg?
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. FIETSVEILIGHEID IN AALST: “Soms denk ik, er moet eerst een fietsend kind sterven voor ze het beseffen”, zegt Tom Calloens van Critical Mass.

  FIETSVEI­LIG­HEID IN AALST: “Soms denk ik, er moet eerst een fietsend kind sterven voor ze het beseffen”, zegt Tom Calloens van Critical Mass.

  Amper drie op de tien fietsers zijn tevreden over het aantal fietspaden in Aalst en de staat van die fietspaden. Dat blijkt uit een enquête van Het Laatste Nieuws waaraan 1.016 Aalstenaars aan deelnamen. Tevreden fietsers, dat is ook waar Tom Calloens naar streeft met zijn Critical Mass-beweging. De komende dagen gaat Het Laatste Nieuws dieper in op de zwarte fietspunten in Aalst.