Ondernemersaward Broeikas
Volledig scherm
Ondernemersaward Broeikas © Broeikas

Jonas Goossens van Roltex is Aalsters ondernemer van het jaar: “Geweldige opsteker na een enorm moeilijk jaar”

AalstBroeikas heeft zijn jaarlijkse Ondernemersaward uitgereikt aan Jonas Goossens van Roltex. Jonas Goossens kon de Aalsterse studenten het meest inspireren en krijgt een jaar lang het label ‘Ondernemer van het jaar’. Niemand minder dan Steven Van Herreweghe en Sara Van Boxstael modereerden het jaarlijkse feest van ondernemen in Aalst, dit keer in een online jasje gegoten en uitgezonden vanuit Netwerk.

 1. Werken in Alfred Nichelsstraat van 7 tot 30 april: “Straat wordt verkeersveiliger voor zwakke weggebruiker”
  Aalst

  Werken in Alfred Nichels­straat van 7 tot 30 april: “Straat wordt verkeers­vei­li­ger voor zwakke weggebrui­ker”

  Opgelet, vanaf 7 april tot 30 april zijn er wegenwerken ter hoogte van de Alfred Nichelsstraat in Aalst. De stad start daar met aanpassingswerken in functie van het circulatieplan in de Alfred Nichelsstraat, met als doel een veilige situatie te creëren voor de zwakke weggebruiker. In tegenstelling tot een eerder bericht van de stad Aalst, zal het verkeer op de N9 wel nog normaal kunnen verlopen.
 2. ByeByeGrass en Bart Backaert dromen van ‘grootste bloemenweide van Benelux’: “Laat je gazon groeien tot minstens 1 mei”
  Hofstade

  ByeBye­Grass en Bart Backaert dromen van ‘grootste bloemenwei­de van Benelux’: “Laat je gazon groeien tot minstens 1 mei”

  ByeByeGrass en de Aalsterse ‘ecocelebrity’ Bart Backaert zetten zondag hun strijd tegen het gazon verder door een bloemenweide van maar liefst 3.500 vierkante meter in te zaaien op het vernieuwde bedrijventerrein in de Hekkestraat in Hofstade. Ze dromen van de grootste bloemenweide van de Benelux en doen daarvoor een beroep op iedereen met een tuin: “Laat je gras groeien tot 1 mei”.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren