Jolien opent Ma Joliefleur in Aalst.
Volledig scherm
Jolien opent Ma Joliefleur in Aalst. © Swirko

Jolien (22) opent pop-up bloemenwinkel: “Al zeker tot eind januari in centrum Aalst”

AalstJolien De Taeye (22) opent ‘Ma Joliefleur’ in de Pieter Van Aelst-winkelgalerij. De pop-up is al zeker tot eind januari open.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Met lege brooddoos naar school? De Horizon voorziet in brood en beleg: “Leerlingen smeren in alle anonimiteit hun boterham zelf”
  PREMIUM
  Aalst

  Met lege brooddoos naar school? De Horizon voorziet in brood en beleg: “Leerlingen smeren in alle anonimi­teit hun boterham zelf”

  Voor leerlingen die met een lege brooddoos naar school komen, voorziet De Horizon in Aalst voortaan in brood en beleg. Leerlingen kunnen in alle anonimiteit een boterham smeren op school. Maar de strijd tegen armoede gaat veel verder dan dat op deze school. Er is gratis soep in de middag en wie kou heeft, krijgt een jas, een muts en een sjaal. “In sommige leerlingen hun brooddoos zitten er frieten van gisteren.”