Mark en Jelle werden vandaag begraven na het ongeval vorige week.
Volledig scherm
Mark en Jelle werden vandaag begraven na het ongeval vorige week. © RV

Jelle (26) en Mark (38) begraven na tragisch ongeval aan rotonde in Roosdaal: “Ze genoten met volle teugen van het leven”

Aalst/NinoveIn het crematorium van Aalst en in de kerk van Lieferinge zijn vanmorgen Jelle ‘kippet’ De Troy (26) en Mark Luycx (38) begraven. Zij kwamen vorige week om het leven na een tragisch ongeval in Roosdaal, waarbij ze met hun voertuig na een nachtje stappen in het water terechtkwamen. “Jelle was iemand die elke seconde van het leven genoten heeft", klonk het in het crematorium. 

  1. ‘De Mooie Molen’ plaatst publiek toegankelijke laadpalen en is daarmee trendsetter: “Veel Aalsterse bedrijven zullen volgen”
    PREMIUM
    Meldert

    ‘De Mooie Molen’ plaatst publiek toeganke­lij­ke laadpalen en is daarmee trendset­ter: “Veel Aalsterse bedrijven zullen volgen”

    Je kan voortaan elektriciteit ‘tanken’ aan eventlocatie De Mooie Molen in Meldert. De uitbater heeft er twee laadpalen met vier laadpunten geïnstalleerd. Publiek toegankelijk, iedereen kan er dus zijn of haar elektrische wagen opladen. Wat deze ondernemer doet, zullen we de komende jaren meer en meer zien gebeuren, volgens de stad Aalst. “Aalsterse bedrijven maken op dit moment de oefening om (semi-)publieke laadpalen te plaatsen”, zegt schepen De Gucht (Open Vld).