Inti met zijn award.
Volledig scherm
Inti met zijn award. © Hackerone

Inti is Pentagon te slim af en wint wereldkampioenschap hacken

Inti De Ceukelaire uit Aalst heeft in Las Vegas 'The Most Valuable Hacker'-award van HackerOne gewonnen. Het is zo'n beetje het wereldkampioenschap voor hackers en de meest prestigieuze trofee waarmee een hacker kan thuiskomen. "Ik ben speechless", zegt een overdonderde Inti De Ceukelaire.

 1. Vakbonden ASZ ongerust: “Deel van ziekenhuispersoneel dreigt naast coronapremie te grijpen, want ze hebben contract bij vzw van de artsen”
  PREMIUM
  Aalst

  Vakbonden ASZ ongerust: “Deel van ziekenhuis­per­so­neel dreigt naast coronapre­mie te grijpen, want ze hebben contract bij vzw van de artsen”

  Voor 404 personeelsleden van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst, Wetteren en Geraardsbergen staat het nog niet vast dat ze ook de eenmalige federale premie van 985 euro zullen ontvangen. Ze kunnen noch van de Vlaamse noch van de federale extraatjes genieten die de overheden hebben voorzien omwille van de coronacrisis. De reden? Ze hebben een contract bij de vzw van de artsen van het ziekenhuis en niet bij het ziekenhuis zelf.
 2. In Aalst al 220 overlijdens meer in 2020 ten opzichte van zelfde periode in 2019: “Gelukkig ook veel patiënten gered”
  PREMIUM
  Aalst

  In Aalst al 220 overlij­dens meer in 2020 ten opzichte van zelfde periode in 2019: “Gelukkig ook veel patiënten gered”

  In 2020 werden er 221 meer overlijdens geregistreerd in Aalst ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Van januari tot 17 november 2019 stierven er in Aalst 1.469 mensen, in 2020 waren dat er 1.690. De ‘oversterftecijfers’ geven een goed beeld van de ware impact van het coronavirus op de stad. “Gelukkig zijn er ook zeer veel patiënten dankzij de uitstekende zorgen in onze ziekenhuizen gered”, zegt burgemeester Christoph D’Haese (N-VA).
 1. Jonge mama (30) overleden bij frontale aanrijding aan onverlicht kruispunt in Erpe-Mere
  Erpe-Mere

  Jonge mama (30) overleden bij frontale aanrijding aan onverlicht kruispunt in Erpe-Mere

  Op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere is donderdagavond bij een zware frontale aanrijding de 30-jarige Lindsay Souffriau uit Burst om het leven gekomen. De mama van twee jonge kinderen reed rond 18 uur met een Volkswagen Golf richting Vijfhuizen toen ze om onduidelijke reden ter hoogte van het onverlicht kruispunt aan de Koebrugstraat de lichte bocht miste en rechtdoor reed. Daarbij kwam ze frontaal in aanrijding met een Seat bestuurd door een 80-jarige man die in de andere rijrichting reed.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend