Ella Michiels en Karin Straetmans.
Volledig scherm
PREMIUM
Ella Michiels en Karin Straetmans. © JP Swirko

INTERVIEW Presentatrice Ella Michiels (29) en leerkracht Karin Straetmans (58): “Leren falen, dat was een belangrijke les”

AalstBinnenkort schittert ze als presentatrice op het podium van de World Choir Games, maar in haar jaren op de schoolbanken had Ella Michiels (29) wel eens last van perfectionisme. Gelukkig was er die ene leerkracht Woord van de Academie, Karin Straetmans (58), die haar leerde dat falen oké is. 20 jaar later zijn ze collega’s op de Academie voor Podiumkunsten in Aalst.

 1. Het ‘Kaaien-compromis’: handelaren weer bereikbaar, maar nog geen veiligheid of leefbaarheid voor bewoners en fietsers
  PREMIUM
  Aalst

  Het ‘Kaai­en-compromis’: handelaren weer bereikbaar, maar nog geen veiligheid of leefbaar­heid voor bewoners en fietsers

  De gemeenteraad van Aalst keurde de herinvoering van het tweerichtingsverkeer op de kaaien tussen de Zeebergbrug en Zwarte Hoekbrug goed. De bereikbaarheid van de handelaren langs de Dender lijkt vanaf 4 november gegarandeerd, maar kan de stad nu hetzelfde doen voor de veiligheid en leefbaarheid van bewoners, fietsers en wandelaars daar? “Het mag daar geen steenweg worden”, zegt burgemeester D’Haese (N-VA).
 2. Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale A

  Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”

  Arne Van Den Eynde maakte vorige week op FC Gullegem zijn wederoptreden met een invalbeurt van een twintigtal minuten. De middenvelder viel in de topper tegen SC Lokeren-Temse uit met een gescheurd ligament aan de enkel en rekent er na een lange revalidatie op tegen de eindronde in topvorm te zijn. Hij hoopt in competitieverband met meer speelminuten matchritme op te doen, maar nu zondag tegen Racing Harelbeke kan hij zeker nog geen negentig minuten aan.