Nigel Goodrich en Patricia Teitelbaum
Volledig scherm
PREMIUM
Nigel Goodrich en Patricia Teitelbaum © Simon De Cock

Interview met initiatiefnemers van petitie met 22.000 handtekeningen om Aalst carnaval van Unesco-lijst te halen: “Joodse mensen zijn niet boos, ze zijn bang”

Op 12 december oordeelt Unesco of Aalst carnaval werelderfgoed blijft of niet. Nigel Goodrich en Patricia Teitelbaum van International Movement for Peace and Coexistence reizen naar Bogota in Colombia om er persoonlijk hun petitie met 22.000 handtekeningen af te geven aan de directeur-generaal van Unesco. Zij vragen dat het carnaval van Aalst haar Unesco-label verliest. “Carnaval is spotten met de machtigen der aarde, maar je spot toch niet met de kwetsbaren?”, zeggen ze.

0 reacties

 1. Eendracht Aalst blijft voetballen aan ‘t Heilig Hart: “Club gaat voor upgrade Pierre Cornelisstadion”
  PREMIUM
  Aalst

  Eendracht Aalst blijft voetballen aan ‘t Heilig Hart: “Club gaat voor upgrade Pierre Cornelis­sta­di­on”

  Eendracht Aalst blijft in de toekomst voetballen aan ‘t Heilig Hart. De droom om een nieuw stadion te bouwen wordt voorlopig opgeborgen en de club gaat vol voor een upgrade van het Pierre Cornelisstadion. Schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA), opgegroeid in de buurt van het stadion, is voorstander van een renovatie van het huidige stadion. “Voor mij is het niet alleen rationeel, maar ook irrationeel de beste keuze”, zegt hij.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing