Om Aalstenaars en bezoekers van onze stad al voor te bereiden staan er infoborden met pictogrammen in de straten waar de hoofdcirculatie verandert.
Volledig scherm
Om Aalstenaars en bezoekers van onze stad al voor te bereiden staan er infoborden met pictogrammen in de straten waar de hoofdcirculatie verandert. © RV

Infoborden waarschuwen inwoners en bezoekers voor invoering nieuwe circulatieplan

AalstMet infoborden maakt het stadsbestuur de Aalstenaars en de bezoekers nu al attent op de invoering van een nieuw circulatieplan. Dat treedt op maandag16 augustus in voege.

  1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
    PREMIUM
    Deinze

    HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.