Om Aalstenaars en bezoekers van onze stad al voor te bereiden staan er infoborden met pictogrammen in de straten waar de hoofdcirculatie verandert.
Volledig scherm
Om Aalstenaars en bezoekers van onze stad al voor te bereiden staan er infoborden met pictogrammen in de straten waar de hoofdcirculatie verandert. © RV

Infoborden waarschuwen inwoners en bezoekers voor invoering nieuwe circulatieplan

AalstMet infoborden maakt het stadsbestuur de Aalstenaars en de bezoekers nu al attent op de invoering van een nieuw circulatieplan. Dat treedt op maandag16 augustus in voege.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Belgische primeur in OLV-ziekenhuis: “Tepelsparende borstamputatie en -reconstructie met robotchirurgie”
  PREMIUM
  Aalst

  Belgische primeur in OLV-ziekenhuis: “Tepelspa­ren­de borstampu­ta­tie en -reconstruc­tie met robotchi­rur­gie”

  Voor het eerst wordt in België gebruik gemaakt van een operatierobot bij borstamputaties en -reconstructies. De techniek wordt toegepast in ziekenhuizen in Milaan, Parijs en nu ook in het OLV-ziekenhuis in Aalst. Het ziekenhuis wil de operatierobot vooral inzetten bij vrouwen die preventief een borstamputatie moeten ondergaan, omdat het risico op kanker groot is. “Je merkt amper dat je bent geopereerd”, zegt dokter Traen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.