Les Lupines in Sint-Lievens-Houtem en sauna illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Les Lupines in Sint-Lievens-Houtem en sauna illustratiebeeld. © Les Lupines/ L'eau de vie.

In deze 6 privésauna’s beleef je een rustgevende Valentijnsdag in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen

Denderstreek/Vlaamse ArdennenWil jij je geliefde op Valentijn verrassen met een ontspannend wellness-uitje? Dan helpen wij je op weg met deze zes romantische privésauna’s in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Van Les Salonnières in Ouwegem tot Les Lupines in Sint-Lievens-Houtem: in deze privésauna’s komen jij en je partner volledig tot rust.

 1. Manager-coach Patrick Cool (Eendracht Aalst Ladies): “A-kern blijft intact en twee inkomende transfers zijn rond”
  vrouwenvoetbal super league

  Manager-coach Patrick Cool (Eendracht Aalst Ladies): “A-kern blijft intact en twee inkomende transfers zijn rond”

  Eendracht Aalst Ladies vat nu zaterdag play-off II aan in eigen stadion tegen KV Mechelen. Het tweede luik van de competitie wordt door de technische staf beschouwd als voorbereiding op het komende seizoen. “We zijn volop bezig met de uitbouw van een competitieve ploeg, want we willen geen tweede seizoen als dit meer meemaken”, zegt manager-coach Patrick Cool.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.