Ignaas Devisch
Volledig scherm
Ignaas Devisch © Wouter Van Vooren

Ignaas Devisch in Utopia: “Zijn er nog vragen?”

AalstOp 21 januari is er om 11 uur de lezing ‘Zijn er nog vragen?’ van Ignaas Devisch in Utopia in Aalst. Devisch is professor in de medische filosofie en ethiek.

 1. Jongerenbende steekt al weken vuurwerk af in Aalsterse woonwijken: “Ze spelen een kat- en muisspel met de politie”
  PREMIUM
  Aalst

  Jongeren­ben­de steekt al weken vuurwerk af in Aalsterse woonwijken: “Ze spelen een kat- en muisspel met de politie”

  Maandagavond werd de Sint-Elisabethwijk in Aalst opnieuw opgeschrikt door verschillende ontploffingen. Een jongerenbende steekt er al een paar weken bijna dagelijks vuurwerk af. De Watertorenwijk kampt met hetzelfde fenomeen. “Onze kinderen worden wenend wakker, ons hondje bibbert van angst. Onze ramen zullen nog eens ontploffen van die knallen”, aldus enkele buurtbewoners. Op een filmpje is te zien hoe de jongeren wegrennen net na een ontploffing.
 2. Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend

  Je hebt geen zin om volgend weekend thuis te blijven, maar weet nog niet waar naartoe? Wij helpen je graag verder met zes tips om erop uit te trekken. Zet al maar de stapschoenen of mountainbike klaar. Of steek je graag handen uit de mouwen om bomen te planten? Dit zijn onze uittips voor het weekend van 28 en 29 januari.