Wonen aan het water wordt de komende jaren dé trend in Aalst. Oude industriële sites worden stilaan omgevormd tot groene plekken met kwalitatieve woningen. Zo ontwikkelde Matexi de voormalige Tupperware-site om tot Pier Kornel en ook de Zuidkaai wordt gebouwd op vroegere industriegronden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wonen aan het water wordt de komende jaren dé trend in Aalst. Oude industriële sites worden stilaan omgevormd tot groene plekken met kwalitatieve woningen. Zo ontwikkelde Matexi de voormalige Tupperware-site om tot Pier Kornel en ook de Zuidkaai wordt gebouwd op vroegere industriegronden. © Zuidkaai

HUIZENJACHT. Aalst, waar tegenwoordig vooral Gentenaren lijken te kopen: “Voor 600.000 euro heb je een exclusief herenhuis met nog wat werk aan in het centrum”

Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Aalst, waar de prijsstijgingen van de laatste twee jaar eindelijk lijken stil te vallen.