Dewaco beheert ook flatgebouwen aan de Rozendreef in Aalst. Ook daar was de klusjesman actief.
Volledig scherm
PREMIUM
Dewaco beheert ook flatgebouwen aan de Rozendreef in Aalst. Ook daar was de klusjesman actief. © Mozkito

Hoeveel huursters heeft klusjesman betast? “Terwijl hij een rookmelder moest herstellen, greep hij naar de borsten”

Denderleeuw/AalstEigenlijk moest F.S. (59) uit Denderleeuw gewoon de rookmelder of douche in woningen en appartementen herstellen. Maar de huursters van de sociale huisvestingsmaatschappij Dewaco kregen er ook zijn seksueel getinte opmerkingen bovenop. Enkele vrouwen zouden zelfs betast zijn. Hun verhalen, die volgens zijn vroegere werkgever slechts het topje van de ijsberg zijn, brachten de man dinsdag voor de Dendermondse rechter. “Ik was doodsbang. Hij bleef maar langskomen, ook als er geen klusjes waren”, vertelde een van het tiental slachtoffers in de rechtbank.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Op huizenjacht in... Affligem: “Rust, natuur, folklore en geschiedenis: je vindt het hier allemaal”
  PREMIUM
  Affligem
  1

  Op huizen­jacht in... Affligem: “Rust, natuur, folklore en geschiede­nis: je vindt het hier allemaal”

  Vandaag trekken we voor onze huizenjacht naar Affligem waar Laurens Hemerijckx van Vastgoedkantoor Accenta ons rondleidt in Essene, Teralfene en Hekelgem. Drie deelgemeenten met elk hun eigen troeven. “Van prachtige natuur tot landelijk dorp tot levendige dorpssfeer”, klinkt het. “Waar je woningen vindt voor 220.000 euro maar ook villa’s van meer dan 520.000 euro.” Lees meer over vastgoed in Vlaams-Brabant in ons dossier.