Steve Van den Heede van Healthfactor met Elfi Philips, oud-bokskampioene en één van de trainers daar.
Volledig scherm
Steve Van den Heede van Healthfactor met Elfi Philips, oud-bokskampioene en één van de trainers daar. © RLA

Healthfactor heropent met grotere boksclub: “Boksen is een uitlaatklep en goed voor je zelfvertrouwen”

AalstBoksen is een sport met toekomst en daarom breidt Healthfactor Aalst haar boksclub uit. In de Geraardsbergsestraat kunnen jong en oud hun favoriete gevechtssport beoefenen in een nieuwe bokszaal.

 1. INTERVIEW. Hem ken je misschien niet, maar zijn foto’s wel: Philippe trekt er dagelijks op uit om de mooiste weerfoto’s te maken
  PREMIUM
  Pajottenland/Denderstreek

  INTERVIEW. Hem ken je misschien niet, maar zijn foto’s wel: Philippe trekt er dagelijks op uit om de mooiste weerfoto’s te maken

  Philippe François (54), afkomstig uit Roosdaal, snort zowat dagelijks rond in de Denderstreek en het Pajottenland op zoek naar de mooiste plaatjes in onze regio. Met zijn fototoestel als wapen probeert hij dagelijks ‘het display’ van het VRT-weerbericht te veroveren. “Fantastische hobby, al krijg ik soms wel eens de politie achter mij aan”, lacht hij. “Tegelijk maak ik mooie reclame voor onze streek.” Hij legt ons uit hoe hij op zoek gaat naar het ideale beeld en verklapt ons zijn mooiste plekjes.
 2. Project Wheels opent in du Parc: “Indoor skatepark in vroegere kousenfabriek, Chill Zone met zicht op stadspark”
  PREMIUM
  Aalst

  Project Wheels opent in du Parc: “Indoor skatepark in vroegere kousenfa­briek, Chill Zone met zicht op stadspark”

  Weer een reden om naar du Parc in Aalst te gaan: Mary-Isabelle Laroche (25) opent er haar indoor skatepark Project Wheels. Het is eigenlijk Project Wheels 2.0, nadat ze zes maanden geleden een tijdelijk skatepark opstartte in een loods in De Gendarmerie. Op du Parc heb je naast trampolinepark Jumpsky en binnenspeeltuin De Speelerij dus opnieuw iets leuks om te ontdekken met jonge kinderen.