Groen overhandigde de Groene Pluim aan het personeel van wzc Ten Rozen.
Volledig scherm
Groen overhandigde de Groene Pluim aan het personeel van wzc Ten Rozen. © RLA

Groene Pluim 2020 gaat naar de zorg: “Alle zorgmedewerkers in Aalst krijgen gratis boom of struik”

AalstOppositiepartij Groen reikt de Groene pluim van 2020 uit aan alle zorgmedewerkers. “We willen de helden van de zorg in de bloemetjes zetten voor hun inzet de voorbije weken en maanden”, zo stelt Groen-voorzitter Andreas Verleysen.

 1. Plots duiken er overal mysterieuze ‘meteorieten’ op: “De steen doorstaat alle testen, dus het zou echt wel om een stukje uit de ruimte kunnen gaan”
  PREMIUM
  Aalst/Lebbeke/Destelbergen

  Plots duiken er overal mysterieu­ze ‘meteorie­ten’ op: “De steen doorstaat alle testen, dus het zou echt wel om een stukje uit de ruimte kunnen gaan”

  Nadat vrijdagochtend een meteoriet insloeg op Belgisch grondgebied - volgens berekeningen ergens tussen Dendermonde en Aalst - gingen heel wat mensen op zoek naar restanten. Magali uit Lebbeke vond alvast een steentje dat aan heel wat vereisten voldoet. Verderop in Aalst toont Lieve ons de vreemde steen die zij vond nadat ze een luide knal hoorde. Maar ook elders ontdekt men meteoriet-lookalikes: zelfs de tienjarige Alizée vond een kanshebber in haar tuin in Destelbergen.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen